Zorg op Orde

 

Sinds 1 januari 2016 heeft MediPC een aantal van haar activiteiten ondergebracht in een nieuwe onderneming, genaamd “Zorg op Orde”. Op deze wijze kunnen de uiteenlopende activiteiten beter en efficienter uitgevoerd worden. Dit betekent dat naast MediPC ook Zorg op Orde u als huisarts in de toekomst zal ondersteunen!

Wat verandert er voor u?

In principe verandert er voor bestaande klanten niets. Onze medewerkers blijven dezelfde werkzaamheden uitvoeren die u gewend bent, alleen nu in dienst van twee verschillende bedrijven. Voor u betekent het dat sommige facturen voorzien worden van een ander logo en een ander bankrekeningnummer, en dat er twee telefoonnummers zijn waarmee u direct het bedrijf kunt bereiken dat u nodig heeft.

Aan wie moet ik nu mijn vragen stellen?

Bij twijfel maakt het niet uit wie u belt! Wij zorgen ervoor dat u terecht komt bij het juiste bedrijf en de juiste persoon.

Over Zorg op Orde 

Zorg op Orde richt zich primair op drie gebieden: declaraties, ketenzorg en praktijkmanagement. Hiervoor worden ondersteunende softwaretools ontwikkeld en diensten aangeboden. Het ervaren team van declaratie specialisten is altijd beschikbaar voor vragen, en u kunt ook bij hen terecht voor elke gewenste vorm van declaratieservice abonnementen. Het team van Zorg op Orde is bereikbaar op het u bekende telefoonnummer: 070 - 820 0532. Voor meer informatie kunt u de website raadplegen: www.zorgoporde.nl