Website hoger in Google

   

   

  Hoger in Google voor de eerstelijns zorg!

  In de huidige tijd wordt het steeds belangrijker voor de huisartsenpraktijk om duidelijk gezien te worden in de maatschappij.
  Patienten zoeken tegenwoordig een huisarts uit op het internet. Het is daarbij van belang dat u praktijk daarbij goed gevonden kan worden.
  MediPC kan uw website op de digitale kaart zetten en u zelfs een nummer 1 positie in Google laten bereiken!
   
  Sinds enige tijd is het ook toegestaan in de gezondheidszorg om gebruik te maken van Google Adwords. Een mooi product waarmee u snel een grote groep mensen kunt bereiken mits u de campagne juist instelt, dit is een proces waar MediPC u bij kan helpen. 

  Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op wanneer u behoefte heeft aan een hogere vindbaarheid van uw praktijk op het internet.

  MediPC als systeembeheerder

   

  MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de Gezondheidszorg zijn wij als ICT partij uitermate geschikt om met de praktijk naar een juiste oplossing te zoeken en werkzaamheden uit te voeren binnen een werkzame huisartsenpraktijk. Van MediPC kunt u een flexibele en laagdrempelige systeembeheerder verwachten.