Veranderbegeleiding op de huisartsenpraktijk

   


  Door de jarenlange ervaring in de huisartsenpraktijk heeft MediPC een expertise ontwikkeld in het begeleiden van nieuwe processen en ontwikkelingen binnen de huisartsenpraktijk.
  Het is niet altijd makkelijk voor u als huisarts of medewerker om uw bestaande workflow te veranderen teneinde nieuwe techniek en werkwijzen te incorporeren binnen de praktijk.

  Daarom zorgt MediPC dat nieuwe techniek in fases geintroduceerd wordt binnen de praktijk. Wij kijken mee vanuit het oogpunt van de gebruiker en geven workshops in het gebruik van de nieuwe techniek. Hierbij kunt u denken aan het inscannen van post, monitoren van de telefoon wachtrij, koppeling met een wachtkamerscherm en in gebruik nemen van een HIS patienten portaal.

  MediPC als systeembeheerder

   

  MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de Gezondheidszorg zijn wij als ICT partij uitermate geschikt om met de praktijk naar een juiste oplossing te zoeken en werkzaamheden uit te voeren binnen een werkzame huisartsenpraktijk. Van MediPC kunt u een flexibele en laagdrempelige systeembeheerder verwachten.