Systeembeheer op maat

Korte lijnen en snelle oplossingen bij ons systeembeheer

MediPC is als ICT dienstverlener actief sinds 2005. Al jaren verzorgt ons team naar grote tevredenheid de automatisering in de huisartsenpraktijk. En omdat elke praktijk uniek is, bieden wij oplossingen op maat. Wij willen uw huisartsenpraktijk ontzorgen, en daar hoort een makkelijk toegankelijke helpdesk bij die u kunt bellen, whatsappen of via het web benaderen. Bij ons heeft u vaak bij onderhouds abonnementen één aanspreekpunt. Bij de helpdesk proberen wij als team daarnaast zoveel mogelijk informatie over uw specifieke situatie gezamenlijk te delen. Zodat het niet uit moet maken wie u te spreken krijgt. Wij pakken ICT-problemen snel op en bieden oplossingen op locatie of op afstand. We kennen de situatie in de praktijk en hebben een persoonlijke benadering.
We zijn bereikbaar van 7:30 tot 20:00. Bij spoed kunt u zowel met als zonder abonnement een beroep op ons doen.

U kunt bij MediPC systeembeheer onderhoud en diensten voor een vast maand tarief afnemen. Uiteraard kan dit ook op uurbasis. Wij hanteren daarbij een vast uurtarief van € 85 per uur.
Wij rekenen geen voorrijkosten in de regio Haaglanden.

Neem nu contact met ons op om uw periodieke onderhoud in te plannen of voor meer informatie over ons ICT beheer abonnement op 088-0185900 of stuur ons een email via hetcontactformulier.