Systeembeheer

   

   

  MediPC als systeembeheerder binnen uw huisartsenpraktijk:

  Wij zijn als ICT dienstverlener actief sinds de overgang van de groene kaart naar een (HIS) huisarts informatie systeem. Hierbij verzorgen wij de automatisering in de huisartsenpraktijk maar begeleiden wij ook de overgang naar een nieuw HIS. Vanaf 2005 heeft MediPC praktijken begeleid bij het overgang traject van verschillende oude HIS programma's zoals Elias, Omnihis Classic, Omnihis Studio en Medicom oud naar nieuwe his programma's zoals Omnihis ScipioMedicom grafisch, Promedico ASP en MicroHIS. Tegenwoordig zijn daar nieuwe huisartssystemen bij gekomen zoals TetraHIS en Zorgdossier. Ook de apotheekhoudende systemen zoals Mira en Promedico VDF ondersteunen wij. MediPC is haar systeembeheer steeds meer aan het uitbreiden naar de wensen in de eerstelijnszorg.   

  Naast het ondersteunen van het huisarts informatie systeem en de computer hardware, installeert MediPC ook randapparatuur zoals spirometriesystemen en ECG systemen (Welch Allyn, Carefusion). En daarnaast ook diverse systemen noodzakelijk voor de workflow binnen de huisartspraktijk zoals Holter systemen, 24 uurs bloeddruk apparaten en teledermatologie software van bijvoorbeeld KSYOS.
   
  MediPC probeert de communicatie altijd zo kort mogelijk te houden en biedt daarbij diensten en ondersteuning aan om de huisartsenpraktijk te ontzorgen.
  Wij willen daarbij fungeren als het eerste loket bij al uw ICT vragen. MediPC lost het probleem op als systeembeheerder en overlegt voor u met eventueel derde partijen.

  MediPC is bereikbaar van 7:30 tot 20:00 voor advies en ondersteuning in de automatisering. Bij spoed kunt u zowel met als zonder abonnement een beroep op ons doen.
  U kunt bij MediPC systeemonderhoud en diensten voor een vast maand tarief afnemen. Uiteraard kan dit ook op uurbasis. Wij hanteren daarbij een vast uurtarief a 85 euro per uur. 

  MediPC hanteert voor regio haaglanden geen voorrijkosten   

  MediPC als systeembeheerder

   

  MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de Gezondheidszorg zijn wij als ICT partij uitermate geschikt om met de praktijk naar een juiste oplossing te zoeken en werkzaamheden uit te voeren binnen een werkzame huisartsenpraktijk. Van MediPC kunt u een flexibele en laagdrempelige systeembeheerder verwachten.