Praktijk website

Een website naar wens voor de praktijk

Tegenwoordig is uw website net zo’n belangrijk onderdeel geworden als de inrichting van uw praktijk. Een website functioneert als een visitekaartje en als informatieplatform voor uw huidige én nieuwe patiënten.

MediPC helpt u graag met het creëren van een nieuwe website die bij uw wensen past. Voor een relatief laag bedrag kunnen we voor u al een goede basis website laten bouwen.
Bovendien zijn er extra modules die u in de website kunt laten verwerken:

  • aanvraag van herhaalmedicatie via de website
  • aanmelding van nieuwe patiënten
  • Koppeling met patientenportaal

Daarnaast kunnen we ook helpen bij de vindbaarheid van de website. Patiënten zoeken tegenwoordig immers een huisarts via internet. Het is daarbij van belang dat uw praktijk daarbij goed gevonden kan worden.

Wilt u ook een professionele website, die goed vindbaar is en er mooi uitziet, bel ons op 088-0185900 of stuur ons een email via het contactformulier.

MediPC als systeembeheerder

MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de gezondheidszorg zijn wij de geschikte ICT partner om met uw praktijk naar juiste oplossingen te zoeken en werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren. U kunt van ons flexibel en laagdrempelig systeembeheer verwachten, waarbij u op de eerste plaats komt.