Periodiek onderhoud

   
  Houd uw praktijksystemen gezond!
  Door de dagelijkse werkzaamheden op uw bedrijfssystemen raken uw computers vervuild. Elke handeling die u op het internet verricht zal bestanden wegschrijven, genaamd cookies en temp files. Door deze werkzaamheden zullen uw besturingssystemen steeds meer fouten bevatten. Deze fouten zorgen voor het slechter functioneren van uw computer. Dit kan uiteindelijk een computercrash veroorzaken.

  Weer die oranje koffiebeker die loopt te zeuren om een Java-update
  Programma-updates worden over het algemeen als vervelend ervaren en daardoor ook snel weggeklikt door de gebruiker. Een logische respons maar deze updates zijn nodig om de veiligheid van uw computer te waarborgen.

  Veiligheid voor uw praktijk en uw patiënten
  Heeft u een E-zorg verbinding? Dan heeft u in ieder geval een goed hek dat u beschermd tegen indringers. Maar wat als iemand een kopie van de sleutels van het hek aan een inbreker geeft? Dit is wat er figuurlijk gebeurt als er een verkeerde website of een verkeerd programma door een praktijkmedewerker op uw systeem wordt geopend.
  Bij het openen van zo’n programma wordt er namelijk toestemming gevraagd aan de gebruiker om geïnstalleerd te worden op uw computersysteem. Na deze toestemming heeft de aanvaller toegang tot uw computernetwerk met alle gevolgen van dien.

  MediPC als systeembeheerder

   

  MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de Gezondheidszorg zijn wij als ICT partij uitermate geschikt om met de praktijk naar een juiste oplossing te zoeken en werkzaamheden uit te voeren binnen een werkzame huisartsenpraktijk. Van MediPC kunt u een flexibele en laagdrempelige systeembeheerder verwachten.