Periodiek onderhoud

Houd uw praktijksystemen gezond door periodiek onderhoud

Door de dagelijkse werkzaamheden op uw bedrijfssystemen raken uw computers vervuild. Elke handeling die u op het internet verricht, zal bestanden (cookies en temp files) wegschrijven. Uw besturingssystemen zullen steeds meer fouten bevatten die zorgen voor het slechter functioneren van uw computer. Dit kan uiteindelijk zelfs een computercrash veroorzaken.

Meldingen voor programma updates worden als vervelend ervaren maar te vaak weg geklikt door de gebruiker. Weliswaar een logische respons, maar updates zijn nodig om de veiligheid van uw computer te waarborgen. Wij brengen alles weer up-to-date met onze Autotask update beheer software en periodiek onderhoud.

Veiligheid voor uw praktijk en uw patiënten gaat boven alles. Als u een E-zorg verbinding heeft, dan heeft u goede bescherming tegen indringers van buitenaf. Maar wat als iemand een kopie van de sleutels aan een inbreker geeft? Dit is namelijk wat er figuurlijk gebeurt als er een verkeerde website of per ongeluk een fout programma door een praktijkmedewerker op uw systeem wordt geopend.
Er wordt via die wijze toestemming gevraagd aan de gebruiker om iets te installeren op uw computersysteem. De aanvaller heeft dan toegang tot uw computernetwerk met alle gevolgen van dien. Naast onze Autotask beheer software krijgt elke computer bij ons ICT beheer en onderhouds abonnement ook de G DATA virusscanner geïnstalleerd. Daarmee voeren wij controles uit naar malware en virussen.

Neem nu contact met ons op om uw periodieke onderhoud in te plannen of voor meer informatie over ons ICT beheer abonnement op 088-0185900 of stuur ons een email via hetcontactformulier.