Partners in ICT voor de huisartsenpraktijk

   


  Partners in ICT voor de huisartsenpraktijk: letterlijk!
  In elke praktijk speelt ICT een steeds grotere rol. MediPC zorgt ervoor dat een optimaal rendement behaald kan worden en uw praktijkmedewerkers efficiënt en prettig kunnen werken. Naast de juiste hard- en software hechten wij grote waarde aan ondersteuning in de vorm van persoonlijk advies en een goed bereikbare service-desk. Daarom is MediPC letterlijk een partner die de klanten bijstaat in automatisering, informatievoorzieningen en communicatie.


  HIS ondersteunende partner: “ervaring telt”
  Huisartsen Informatie Systemen (HIS), een onderdeel in de ICT waar onze jarenlange ervaring met passende en kwalitatieve hardware gecombineerd wordt met kennis van de veel gebruikte HIS programma’s binnen de huisartsenpraktijken.
  Bij problemen proberen wij een zo kort mogelijke responsetijd te hebben voor onze klanten zodat deze weer snel aan de slag kunnen. Bij sommige storingen kan dit bijv. vaak op afstand al verholpen worden waardoor u snel weer aan de slag kunt.

  Dit zorgt voor een uitstekende en zeer gewaardeerde ondersteuning voor de ICT in de huisartsenpraktijk.


  Wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
  Via het menu: “contact” pagina en stuur ons direct een bericht.

  MediPC als systeembeheerder

   

  MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de Gezondheidszorg zijn wij als ICT partij uitermate geschikt om met de praktijk naar een juiste oplossing te zoeken en werkzaamheden uit te voeren binnen een werkzame huisartsenpraktijk. Van MediPC kunt u een flexibele en laagdrempelige systeembeheerder verwachten.