Over ons

   

  Sinds 2005 is MediPC een bedrijf in Den Haag dat verbindingen legt tussen ICT en de wereld van de eerstelijnszorg. De oprichter van MediPC, Jeroen van Embden heeft tijdens zijn studie Technische Informatica aan de Technische Universiteit van Delft veel ervaring opgedaan in een huisartsenpraktijk. Aan de vooravond van de toenmalige nieuwe basisverzekering zorgwet in 2005 besloot hij zijn kennis van de ICT te combineren met de ervaring uit de huisartsenpraktijk.

  In de kern is MediPC een ICT organisatie dat ondersteunt bij automatisering en organisatie van de huisartsenpraktijk. Daarbij is MediPC van mening dat er met zorg en aandacht gekeken moet worden naar hoe ICT geïmplementeerd wordt in de eerstelijnszorg; het moet aansluiten bij de workflow van de zorgverlener en de cultuur van de praktijk.

  Het team bestaat uit vier medewerkers en wij ondersteunen momenteel meer dan 250 huisartsen in de regio Haaglanden, bollenstreken en omgeving. Onze dienstverlening omvat onder andere systeembeheer, hardware verkoop/plaatsing en ondersteuning bij huisartsensystemen (HIS) en ketenzorg (DM, COPD, Astma, CVRM). Wij werken hierbij samen met Regionale Ondersteuning Huisartsen West Nederland (Zorggroep ROH West Nederland), Zorggroep ELZHA, Stichting Huisartsen Ondersteuning Praktijkorganisatie (SHOP) , Indigo Haaglanden, Lijn1, Transmurale zorg Den Haag Sleutelnet en Enovation lifeline (Haagnet). Daarbij onderhouden wij goed contact met de HIS leveranciers in Nederland.


  Medewerkers:
  Jeroen van Embden
  Jonathan Baldi
  Sander Bosman

  MediPC als systeembeheerder

   

  MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de Gezondheidszorg zijn wij als ICT partij uitermate geschikt om met de praktijk naar een juiste oplossing te zoeken en werkzaamheden uit te voeren binnen een werkzame huisartsenpraktijk. Van MediPC kunt u een flexibele en laagdrempelige systeembeheerder verwachten.