Ketenzorg

   


  MediPC biedt samen met softwareleveranciers ketenzorgondersteuning voor zorggroepen in de eerstelijn.
  Uitgangspunt hierbij is dat de informatie van de bestaande huisartsystemen zoveel mogelijk gebruikt kan worden in het zorggroep software pakket.

  De dienstverlening zorgt ervoor dat de huisarts en de praktijkondersteuner (POH) inzicht krijgen in de voor de ketenzorg belangrijke zorg indicatoren. Hierdoor kan de praktijk per kwartaal meteen zien hoe de praktijk op deze zorg indicatoren (proces en uitkomst niveau) afgelopen kwartaal gepresteerd heeft. Daarbij is het mogelijk voor de huisarts en POH om te zien bij welke patienten sommige indicatoren nog niet geregistreerd zijn. Zodat passende maatregelen daarin genomen kunnen worden die de zorg ten goede komen.

  MediPC werkt momenteel samen met zorggroep ROHWN (Regionale Ondersteuning Huisartsen West Nederland) volgens deze ketenzorg werkwijze. En implementeert daarbij de dienstverlening voor de ketens: Diabetes Mellitus, COPD en Astma, CVRM primair en CVRM secundair.

  Voor meer informatie staan wij u graag te woord via e-mail of per telefoon.
  Neem hiervoor contact op met Jonathan Baldi. 


   

  MediPC als partner voor de Zorggroepen

   

  MediPC ondersteunt zorggroepen in de huisartsenpraktijk voor de zorg aan praktijkondersteuners met diabetes, COPD of VRM (ketenzorg voor de 1e lijns gezondheidszorg). MediPC werkt hierbij samen met softwareleveranciers. Ons gezamenlijk doel is het bieden van de beste registratie en zorg aan de huisartsenpraktijk. Wij begeleiden momenteel zorggroep ROH West Nederland met ketenzorg dienstverlening.