Hoedvorming

Plannen en implementeren van ‘Huisartsen Onder Een Dak’

Naast het begeleiden bij een verhuizing van uw praktijk zijn wij ook gespecialiseerd in de technische aspecten bij het vormen van Huisartsen Onder Een Dak (HOED).
Hierbij is het belangrijk dat de ICT goed wordt afgestemd op de mate van samenwerking binnen de HOED. Er moeten dan belangrijke beslissingen worden genomen zoals een uniform HIS in de HOED, welke telefooncentrale past het beste, hoe deel ik mijn spirometrie, holter, 24- uurs bloeddruk meter software en hardware. Maar het is ook belangrijk hoe de (HIS) agenda tussen praktijken wordt gedeeld en hoe optimaal gebruik gemaakt kan worden van gezamenlijke documenten en overleg structuren.

Wilt u van gedachten wisselen over Hoedvorming of een offerte aanvragen? Bel ons op 088-0185900 of stuur ons een email via hetcontact formulier.

 

 

MediPC als systeembeheerder

MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de gezondheidszorg zijn wij de geschikte ICT partner om met uw praktijk naar juiste oplossingen te zoeken en werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren. U kunt van ons flexibel en laagdrempelig systeembeheer verwachten, waarbij u op de eerste plaats komt.