Directe Ondersteuning

   
  MediPC ondersteunt alle computers, Windows of Apple, maar ook servers, NASsen, iPhones, iPads of Androids. Omdat we voornamelijk in de zorg werken, hebben we veel ervaring met de specifieke software die gebruikt wordt. Zo kunnen we hulp bieden bij de huisartsensystemen Medicom, Scipio, Microhis X, Promedico, Zorgdossier, Mira, HetHis en IntraMed. Ook voor ondersteuning van randapparatuursystemen kunt u bij ons terecht, zoals: Spida 5, Carefusion, Welch Allyn (Spirometrie, 24 uursbloeddrukmeter, ECG) en ABPM/Meddis. 

  MediPC heeft een storingsdienst op afroep, zonder contract. Daarnaast kunnen we u middels periodieke afspraken ondersteunen. Afhankelijk van de frequentie en omvang van de periodieke afspraak geven we korting op het uurtarief.

  MediPC als systeembeheerder

   

  MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de Gezondheidszorg zijn wij als ICT partij uitermate geschikt om met de praktijk naar een juiste oplossing te zoeken en werkzaamheden uit te voeren binnen een werkzame huisartsenpraktijk. Van MediPC kunt u een flexibele en laagdrempelige systeembeheerder verwachten.