Directe Ondersteuning

Directe ondersteuning: altijd zeker van hulp

MediPC is al heel lang werkzaam in de zorg en heeft veel ervaring met hardware en randapparatuur-systemen, maar dus ook met specifieke software die gebruikt wordt in huisartsenpraktijken.
Onze storingsdienst staat op afroep voor u klaar, zonder contract. Daarnaast kunnen we u middels periodieke afspraken ondersteunen. Afhankelijk van de frequentie en omvang van de periodieke afspraken kunnen we een korting geven op het uurtarief. Ook kunt u een abonnement nemen voor periodiek onderhoud van de computers op het gebied van Windows updates, software updates en opschonen van de computers.
We ondersteunen zowel Windows als Apple computers, NASsen, iPhones, iPads of Android telefoons. We bieden gespecialiseerde hulp bij huisartsensystemen zoals Medicom, Scipio, Microhis X, Promedico, Tetrahis, HiX, Mira en Intramed. Ook voor ondersteuning van randapparatuursystemen kunt u bij ons terecht, zoals: Carefusion, Welch Allyn (Spirometrie, 24-uurs bloeddrukmeter, ECG) en ABPM/Meddis.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie hoe wij u en uw team kunnen ondersteunen op 088-0185900 of stuur ons een email via hetcontactformulier.