Computer upgrade

   


  Uw computer systemen upgraden met SSD schijven

  Een SSD (solid-state drive) is een nieuw soort harde schijf die gebruik maakt van flashgeheugen. 
  Een belangrijk verschil met de traditionele harde schijf, is dat een SSD geen bewegende delen bevat. 
  Daardoor is de SSD schijf een stuk sneller en is de kans op fouten vrijwel te verwaarlozen.

  Vijf redenen voor een upgrade van uw bestaande PC/Notebook:

  1. Snelheid: Een SSD is gemiddeld 4 maal sneller dan een gewone harde schijf. Dit betekent dat de computer en de programma's sneller op zullen starten.
  2. Schokbestendig: Omdat een SSD geen mechanische onderdelen bevat is deze veel beter bestand tegen schokken. 
  3. Energieverbruik: Een SSD schijf is veel energiezuiniger dan een gewone harde schijf, wat bij laptops een langere batterijduur betekent.
  4. Stiller: Doordat de SSD schijf geen mechanische onderdelen heeft is deze ook veel stiller dan de normale harde schijf. 
  5. Bij het ontstaan van fouten door bijvoorbeeld stroomstoringen zal de SSD schijf zichzelf op slot zetten, dit is ter voorkoming van data verlies. 

  Voor upgrade mogelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen met 088-0185900 of een email sturen via het contact formulier.

  MediPC als systeembeheerder

   

  MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de Gezondheidszorg zijn wij als ICT partij uitermate geschikt om met de praktijk naar een juiste oplossing te zoeken en werkzaamheden uit te voeren binnen een werkzame huisartsenpraktijk. Van MediPC kunt u een flexibele en laagdrempelige systeembeheerder verwachten.